Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, η ΑΕΚ Νέου Πύργου φιλοξένησε στο γήπεδο του Νέου Πύργου τον Ολυμπιακό Λίμνης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σχεδόν μοιρασμένο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο και πίεσαν την άμυνα της ΑΕΚ Ν. Πύργου με αποτέλεσμα ένα λεπτό πριν το τελικό σφύριγμα του ρέφερι να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και να φύγει με τρεις βαθμούς στις βαλίτσες του.

Συγκεκριμένα στο 92΄ ο Αγέτη εκτελεί κόρνερ για τον Ολυμπιακό και η μπάλα φτάνει στο κεφάλι του Κούβαρη που από κοντά ¨τρύπησε» τα δίχτυα του Λαστινέλη, δίνοντας τι νίκη στην ομάδα της Λίμνης.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.