Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Την Πέμπτη συνεχόμενη νίκη με 2-1 πέτυχε σήμερα η ομάδα του ΑΟ Ωρεών απέναντι σε αυτή των Βασιλικών.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Νέου Πύργου, με συνεχή βροχή σε όλη τη διάρκειά του. Η ομάδα του Γουρνά είχε τον πρώτο λόγο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σίγουρα θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα από τα δύο γκολ. Μάλιστα στο δεύτερο μέρος, μετά το άνοιγμα του σκορ, το παιχνίδι παιζόταν σχεδόν στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήλθε για τους Ωρεούς στο 3ο λεπτό, με τον Λαμπρόπουλο να σουτάρει λίγο από το κάθετο του Αντωνίου και λίγο αργότερα, με τον Γαλούπη να στέλνει με το κεφάλι την μπάλα για τα δίχτυα, αλλά ο Αντωνίου του είπε «όχ黨.

Στο 51΄ ο Μούστος έστειλε την μπάλα στην περιοχή του Αντωνίου και με την αναμπομπούλα που έγινε εκεί, ο Καπλανάι από κοντά άνοιξε το σκορ, 1-0.

Στο 54΄ ο Γαλούπης διπλασιάζει από κοντά τα τέρματα για τους γηπεδούχους, 2-0.

Στο 57΄ Ο Ι. Μαυρούτσικος στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο και στο 58΄ ο Γαλούπης σουτάρει ελάχιστα άουτ.

Στο 80΄ ο Πολίτης κερδίζει πέναλτι που αναλαμβάνει πετυχημένα να εκτελέσει ο Σταματούλας, μειώνοντας σε 2-1 που είναι και το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ και συνθέσεις ομάδων, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

Δείτε Video με αποσπάσματα φάσεων και δύο απο τα γκολ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.