Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Σε νέο αγωνιστικό χώρο πλέον θα αγωνίζεται η ομάδα του Ευβοϊκού Γουβών, μιας και τελείωσαν οι εργασίες ανακατασκευής του με τον φυσικό χλοοτάπητα να είναι πλέον γεγονός.

Η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου – Σπανού έγινε πραγματικότητα, δίνοντας ένα πιο αξιοπρεπή αγωνιστικό χώρο στο Δήμο μας.

Μάλιστα η ομάδα χθες, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποίησε το παρθενικό της παιχνίδι στο δικό της γήπεδο, στρωμένο με το φυσικό χλοοτάπητα.

Αντιμέτωπη ήταν η ομάδα του Βυζαντίου Νέου Πύργου και το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο για τους γηπεδούχους ( 1-0 ).

Η ομάδα του Ευβοϊκού Γουβών έχει ήδη προγραμματίσει τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας και Β. Σποράδων κκ Χρυσόστομο.

Η ώρα έναρξης είναι 14.30 και είναι προσκεκλημένος ο Υφυπουργός Αθλητισμού Βασιλειάδης Γιώργος.

Την ίδια ημέρα, μετά την τελετή εγκαινίων, θα υπάρχει και φιλικός αγώνας Παλαιμάχων Βόρειας Εύβοιας και Παλαιμάχων Χαλκίδας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.