Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Επειδή ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και μιας και ο Δήμος μας βραβεύτηκε πρόσφατα για το έργο του στον Πολιτισμό, θεωρούμε χρέος μας να επισημάνουμε στην Δημοτική Αρχή δύο θέματα για τα οποία δεχθήκαμε καταγγελίες και τα οποία αναφέραμε στο Ράδιο Ιστιαία, στην πρωινή εκπομπή του Γιάννη Τσελίκα.

Και τα δύο θέματα έχουν σχέση με γήπεδα και συγκεκριμένα με τα γήπεδο Νέου Πύργου και Λουτρών Αιδηψού και κυρίως με τους πάγκους σε αυτά τα γήπεδα.

Πρώτα από όλα στο γήπεδο Νέου Πύργου έχουμε δεχθεί την καταγγελία πως εδώ και καιρό ο ένας από τους δύο πάγκους στους οποίους κάθονται οι αναπληρωματικοί, έχει ουσιαστικά βγει εκτός χρήσης μιας και έχει φύγει εντελώς το σκέπαστρό του.

Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες δεν έχουν σημείο να προφυλαχθούν.

Μάλιστα στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου μεταξύ Ωρεών – Μαντουδίου, το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε όχι μόνο μετά από πολύωρη βροχή, όχι μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα η βροχόπτωση συνεχιζόταν (πολλές φορές με δύναμη), αλλά οι ποδοσφαιριστές αναγκάστηκαν να βρίσκονται αφύλακτοι σε αυτόν τον κατεστραμμένο πάγκο. Βέβαια στη συνέχεια, με την ανοχή προφανώς του διαιτητή, παρακολούθησαν τον αγώνα από τα αποδυτήρια μιας και επαναλαμβάνουμε ήταν εντελώς αφύλακτοι και απροστάτευτοι από την βροχή που έπεφτε.

Εμείς φωτογραφίσαμε τον πάγκο και επίσης μας είπαν πως έχει ενημερωθεί ο Δήμος για το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης στο γήπεδο Λουτρών Αιδηψού υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί ατύχημα, μιας και τα «τσίγκια» που σκεπάζουν τον ένα από τους δύο πάγκους έχουν σχεδόν ξεκολλήσει (δείτε τις φωτογραφίες).

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας της Αιδηψού μας είπαν και για άλλη λαμαρίνα που με τον δυνατό αέρα ξεκόλλησε και την μάζεψαν για να μη συμβεί το χειρότερο.

Και για τα συγκεκριμένα θέματα μας είπαν πως έχει ενημερωθεί ο Δήμος, ενώ μας επεσήμαναν το γεγονός που τα έργα αναμόρφωσης του γηπέδου που ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες έχουν σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα μας έδειξαν και ένα φτυάρι που έχει ξεχαστεί στο χώρο.

Με ένταση επίσης μας είπαν πως έχουν σταματήσει οι εργασίες για την κατασκευή της εξέδρας του γηπέδου, γεγονός που τους έχει απογοητεύσει πολύ.

Εμείς επισημαίνουμε τα δύο γεγονότα όχι από διάθεση αντιπολίτευσης αλλά για να «σκύψει» πάνω τους η Δημοτική Αρχή και να δώσει λύσεις μιας και είναι πολύ σημαντικά. Άλλωστε η Δημοτική Αρχή έχει ήδη δείξει την πρόθεσή της για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας και οφείλουμε αυτό να το αναγνωρίσουμε, αλλά από την άλλη πάντα θα επισημαίνουμε τις ελλείψεις.

Δείτε το φωτορεπορτάζ ΚΑΙ απο τα δύο γήπεδα.

Πρώτα του Νέου Πύργου

Και το γήπεδου Λουτρών Αιδηψού

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.