Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Κοπή πίτας πραγματοποίησε χθες Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 η ομάδα του ΑΟ Αγίου και οι Ακαδημίες Αγίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Άγιο, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΑΛΕΞΙΟΥ.

Εκτός από τους φίλους της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές της και τους μικρούς της Ακαδημίας, στην εκδήλωση παραυρέθηκε η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Ζουπανιώτης καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΕ Παναγιώτης Σταυρόπουλος.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Αναγνώστου ζήτησε από τη Δήμαρχο να βάλει σε σειρά το γήπεδο του Αγίου, αμέσως μετά από αυτό του Αρτεμησίου.

Ο Πρόεδρος των Ακαδημιών Δημήτρης Ζουπανιώτης χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και τόνισε την ενιαία στάση ανδρικής ομάδας και ακαδημίας, ενώ ο Προπονητής της ομάδας Νίκος Γιαννούλης μεταξύ άλλων είπε πως στον Άγιο βρήκε καταφύγιο.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού στο χαιρετισμό της ανέφερε πως δεν είναι στα σχέδια του Δήμου για το 2018 το γήπεδο Αγίου, αλλά δεσμεύτηκε πως θα γίνει το γήπεδο 5Χ5 και το γήπεδο μπάσκετ στον Άγιο Σάβα.

Μικρό χαιρετισμό απηύθυνε και ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, ο οποίος και μετέφερε τους χαιρετισμούς του Πρόεδρου της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου.

Την πίτα του ΑΟ Αγίου όπως και αυτή της Ακαδημίας Αγίου ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού πατέρας Ιωάννης Παπακοσμάς ο οποίος μεταξύ άλλων ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν περισσότερο και για να τους πειράξει, τους είπε με χιούμορ «δεν είναι δυνατόν εγώ να κάνω περισσότερους γύρους στο γήπεδο από ότι κάνετε εσείς»!

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος και κεράστηκαν όλοι εκτός από την πίτα και μεζέδες που είχαν φτιάξει γυναίκες που έχουν παιδιά στην ομάδα.

Δείτε Video με το τι είπε ο Πρόεδρος Δημήτρης Αναγνώστου και η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου – Σπανού κατά την τελετή κοπής της πίτας.

Τα υπόλοιπα Video με τις ομηλίες θα αναρτηθούν σε ξεχωριστό άρθρο αργότερα.

Πιο κάτω ακολουθεί Φωτορεπορτάζ.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.