Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Εξακολουθεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ο Ακράτητος Κεχριών ο οποίος στο γήπεδο της Ιστιαίας νίκησε την Ακαδημία και έφυγε με τους πολύτιμους τρεις βαθμούς .

Οι γηπεδούχοι αν και ξεκίνησαν πιο σταθεροί και με την κατοχή της μπάλας, στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο μέρος έδωσαν στους φιλοξενούμενους ανοίγματα και την πρωτοβουλία των κινήσεων με αποτέλεσμα να δεχθούν συνολικά τρία γκολ.

Παρόλα αυτά προσπάθησε για το καλύτερο, είχε κάποιες καλές στιγμές και ένα δοκάρι. Από την άλλη ο Ακράτητος έδειξε πιο αποφασισμένος για τη νίκη και στο δεύτερο μέρος είχε αρκετές ευκαιρίες, με τον Καρατσόλια να κρατά το σκορ στα τρία τέρματα.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.