Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Για την 18η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας σήμερα 11 Φεβρουαρίου 2018 η Σκεπαστή επικράτησε του Ηρακλή Ψαχνών με 4-0 και έτσι όχι μόνο πήρε ψυχολογική ένεση αλλά και βαθμολογικά απομακρύνθηκε από την ζώνη υποβιβασμού. Από την άλλη το συγκρότημα του Άγγελου Βογιατζή δεν δημιούργησε καμία φάση στην περιοχή των γηπεδούχων, δεχόμενη μια ταπεινωτική ήττα που σίγουρα θα προβληματίσει τους υπεύθυνους της ομάδας.

Στο σημερινό αγώνα η Σκεπαστή επικράτησε απόλυτα στην ιστορική ομάδα του Ηρακλή, παίζοντας ουσιαστικά σε έναν αγώνα για ένα ρόλο. Κατοχή της μπάλας, ευκαιρίες, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, γκολ και μια άμυνα σφιχτή που δεν έδωσε στον Ηρακλή τη δυνατότητα να απειλήσει την εστία του Αλεξίου.

Σήμερα η Σκεπαστή με την εμφάνισή της έδειξε πως της αξίζει μια καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και σίγουρα θα μιλάμε για αυτή την ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τα γκολ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.