Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Μεγάλη νίκη σήμερα του ΑΟ Ωρεών με 5-1 επι του Ταξιάρχη, που ουσιαστικά τον ανακηρύσσει πρωταθλητή του Α΄ Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.

Έτσι η ομάδα των Πολύδωρα Δημητρίου και Θανάση Γουρνά από σήμερα βλέπει προς την Α΄ Κατηγορία που από του χρόνου θα αγωνίζεται. Η ομάδα επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας μετά από πολλά χρόνια (συγκεκριμένα ήταν στην Α΄ της περίοδο 2019 – 2010), αφού πραγματοποίησε μια κούρσα πρωταθλήματος που πραγματικά ήταν ξεχωριστή για την φετινή αγωνιστική σεζόν. Και λέμε ξεχωριστή μιας και η ομάδα είχε μόνο δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες, ενώ τα νικηφόρα της παιχνίδια είναι 19 (μέχρι σήμερα)!

Δίκαια λοιπόν η ομάδα σήμερα πανηγύρισε αυτή της τη διάκριση, τόσο στον αγνωστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια (με σαμπάνια που άνοιξε ο αρχηγός της Βαγγέλης Μούστος).

Εκεί λοιπόν με το σύνθημα «Και στην Α΄ είναι ωραία με τους Ωρεούς παρέας» πανηγύρισαν ξέφρενα οι παίκτες αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και ο πρπονητής της Θανάσης Γουρνάς (ο οποίος κάλεσε τους παίκτες να είναι όλοι… παρόντες στην προπόνηση της Πέμπτης)

Διαβάστε περισσ'οτερα κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.