Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Η Αιδηψός ξεκίνησε να υλοποιεί τον σχεδιασμό της για φέτος θέλοντας να δώσει συνέχεια στην περσινή καλή χρονιά που τερμάτισε στην έβδομη θέση.

Οι διοικούντες ήρθαν σε συμφωνία με τον Γ.Δημητρίου ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σαιζόν έχοντας δίπλα του τον Π.Φαράντο.

Πρώτο μέλημα των δύο πλευρών ήταν να διατηρηθεί ο περσινός κορμός με τους Τ.Μπιμπάι-Α.Στεργίου-Δ.Γλύκο και Β.Μπαρμπούνη να δίνουν τα χέρια φορώντας την φανέλα της Αιδηψού και τη νέα χρονιά.

Ωστόσο στην Αιδηψό είχαμε και τις πρώτες προσθήκες με τους Η.Στεργίου και Ν.Γοργομάτη να παίρνουν το δρόμο για την Λουτρόπολη δίνοντας πολύτιμες λύσεις με την εμπειρία τους στον Γ.Δημητρίου στον άξονα που αγωνίζονται.

........... Περισσότερα διβάστε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου...

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.