Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Στο γήπεδο Ιστιαίας η ομάδα της Σκεπαστής κατάφερε να λυγίσει στην παράταση την ΑΕ Ιστιαίας, μια Ιστιαία που στάθηκε καλύτερη από την νικήτρια και είχε και πολλές χαμένες ευκαιρίες (και δύο φορές η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Σωτηρόπουλου).

Αν και η φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη, η ομάδα του Κατσικόγιαννη είναι αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις όλων, ακόμα και των αντιπάλων.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Θαλασσινός Ι τΒ πρόσφερε μια ανθοδέσμη στον προπονητή της Ιστιαίας Στάθη Κατσικόγιαννη, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν παίχτης της ομάδας της Σκεπαστής.

Το πρώτο γκολ ήλθε από τον Καψάλα στο 29΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η Ιστιαία αντέδρασε και κατάφερε στο 57΄ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια σε φάση διαρκείας με τον Δήμου να μπαίνει από αριστερά σχεδόν σε άδειο τέρμα, να πλασάρει στον Μπερμπεράι πιο αριστερά και εκείνος αφού έκανε δυό - τρείς κόντρες, την μπάλα πήρε και πάλι ο Δήμου και από κοντά βρήκε τα δίχτυα του Σωτηρόπουλου, 1-1.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε στο 87΄ με κεφαλιά από κοντά του Δ. Γερογιώργη την οποίο έδιωξε ωραία ο Σωτηρόπουλος, ενώ στο 89΄ο Δήμου με προσωπική προσπάθεια πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Σκεπαστής αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξιό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία σχεδόν παράταση με την τελική γραμμή.

Έτσι οι δυό ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση με σκορ 1-1 και ο Γερογιάννης είναι αυτός που έφερε τη λύτρωση για τους φιλοξενούμενους στο 93΄με πλασέ, κάνοντας το τελικό 1-2.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου. Δείτε φωτογραφία το πρώτο γκολ της Σκεπαστής αλλά και VIDEO με το νικητήριο γκολ απο το LIve που κάναμε στο FaceBook....

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.