Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Ανακοίνωση σε σχέση με την πορεία της ομάδας του Ακράτητου Κεχριών είδαμε στο FaceBook και την αναδημοσιεύουμε.

Λέει η ανακοίνωση: Η ομάδα μας μετά από ένα καλοκαίρι με πολλές εξελίξεις κατάφερε τη τελευταία στιγμή να μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα , καθώς μετά από πολλές άκαρπες συνελεύσεις στο παρα πέντε βρέθηκαν άτομα που μπήκαν μέσα στην ομάδα και μπόρεσαν να τη κρατησουν και να μην διαλυθεί μετά από τόσα χρόνια (42 χρονιά συνεχόμενων παρουσιων στα τοπικά πρωταθλήματα απο τις ελάχιστες που δεν έχουν διαλυθεί ούτε για ένα χρόνο).

Το ροστερ έχει αλλάξει εντελώς φέτος,η ομάδα μας θα στηριχτεί σε παιδιά της περιοχής με στόχο τη παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Μυλωνά.

Στην ομάδα μας επέστρεψαν δύο δικά μας παιδια: ο τερματοφύλακας Μητσάνης, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικος Κ.Μπαλωμενος που αγωνίζονταν σε Κεραυνό Σπαθαριου και Παο Κανηθου αντοιστιχα. Ο Παγώνης επιστρέφει από το τραυματισμό του και του ευχόμαστε να είναι σιδερένιος και να βρει πάλι τον καλό του εαυτό.

Η ομάδα προχώρησε και σε άλλες προσθήκες: Γιαννακαρας,Μπαλουκος,Κομποθανασης Σκόπελιτης από τον Άρη Αγιας Άννας,Δούκας,Λιασκος από τον κεραυνό Σπαθαριου,Γεροδημος ελεύθερος και 4 δικά μας παιδιά που αγωνιζόταν στην παιδική ομάδα και φέτος μπορούν να αγωνιστούν και στο αντρικό πρωταθλημα.

Μεχρι σήμερα το βράδυ θα ξέρουμε και το τελικό ροστερ της ομάδας καθώς στα σκαριά είναι δύο μεταγραφές τελευταίας στιγμής.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.