Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Σε ένα αμφίρροπο αγώνα με πολύ πάθος και δύναμη η Σκεπαστή νίκησε με σκορ 1-0 τη Μακρυκάπα και πήρε τους πρώτους 3 πόντους της στο πρωτάθλημα.

Στο Α΄ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, η Μακρυκάπα ήταν αυτή όμως που δημιούργησε της πρώτες 2 πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σωτηρόπουλο να έχει αντίστοιχες εξαιρετικές επεμβάσεις που κράτησαν την εστία του ανέπαφη.

Το παιχνίδι όσο πέρναγε η ώρα γινόταν ένα ματς τακτικής και έτσι οι δύο αντίπαλοι πήγαν στην ανάπαυλα με σκορ 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε, οι σχηματισμοί των ομάδων άλλαξαν, όμως η Σκεπαστή ευτύχησε να προηγηθεί στο 69' με κεφαλιά του Γιάννη Θαλασσινού τ. Βασ., ύστερα από πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ του Θανάση Θαλασσινού, 1-0.

Ο ίδιος λίγο νωρίτερα έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Το παιχνίδι πήρε ρυθμό, η Μακρυκάπα πίεσε ψηλά, όμως λίγο μετά την επίτευξη του γκολ σε μια αντεπίθεση της Σκεπαστής ο Καρκαλής ανέτρεψε τον Γεωργίου ως τελευταίος παίκτης και είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Βρακά.

Η Μακρυκάπα έμεινε με 10, τα πράγματα δυσκόλεψαν και παρόλο που ο προπονητής της με συνεχείς αλλαγές στους σχηματισμούς προσπάθησε να "ανακατέψει την τράπουλα" εν τούτοις λίγο μετά οι γηπεδούχοι απώλεσαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία καθώς ο Τζουβάρας απόκρουσε το κοντινό τετ α τετ του Καραοτζούδη και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο 85΄ εξαιρετικά εκτελεσμένο φάουλ του Κουτσαυλή, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρόπουλου.

Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η Σκεπαστή πήρε το πρώτο της τρίποντο απέναντι στην πολύ καλή Μακρυκάπα.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Μπεκάκος-Τσαραμίρσης):

Σωτηρόπουλος, Ι.Αθ. Θαλασσινός, Ανδρέου, Κωνσταντός, Παύλ. Γερογιάννης, Καψάλας, Γεωργίου, Ι. Β. Θαλασσινός, Αλεξίου (71′ Καρατζούδης), Αθ. Θαλασσινός (89′ Κουρκούτζελος), Δ. Γερογιάννης (79′ Αγιασοφίτης).

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Κιαπέκος):

Τζουβάρας, Λέκκας, Χασάνδρας, Αν. Καρκαλής, Αθ. Γκίκας (74′ Κούκουρας), Μπασινάς, Ν. Γκίκας, Τσουμάνης, Βουρδάνος (46′ Μπαϊμπάκης), Σίδερης, Κουτσαυλής. Πολύ καλή η διαιτησία του κυρίου Βρακά και των βοηθών του Αργύρη και Καρβελά

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.