Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Άλλη μια ομάδα δήλωσε πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας Εύβοιας και έτσι μαζί με την αποχώρηση και της Αναγέννησης Γιάλτρων, πλέον στον Α΄ Όμιλο της κατηγορίας θα αγωνίζονται μόνο εννέα ομάδες. (Η Αναγ. Γιάλτρων πέρασε ένα στάδιο σοβαρών τριγμών, με αλλαγή ΔΣ αλλά και για το αν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Τελικά δήλωσε συμμετοχή, αλλά δεν κατάφερε να συμμετάσχει σε αυτό, δηλώνοντας αποχώρηση).

Πρόκειται για την ομάδα του Βυζαντίου Νέου Πύργου για την οποία ήδη στην Βόρεια Εύβοια ακούγονταν πολλά για το γεγονός. Ο ομάδα του Κώστα Μασουρίδη αν και δήλωσε συμμετοχή, τελικά με επιστολή της στην ΕΠΣΕ ζητά να αναβληθεί η αγωνιστική αυτής της εβδομάδας «διότι αρκετοί ποδοσφαιριστές … δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο ολικό πρόγραμμα της ΕΠΣΕ να αφιερώνουν 9 ώρες για να παίξουν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο». Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα είχε ρεπό.

Είναι γνωστό επίσης πως ποδοσφαιριστές του Βυζαντίου έχουν ήδη «μετακομίσει» σε άλλες ομάδες της περιοχής.

Στην επιστολή του ποδοσφαιρικού Σωματείου προς την ΕΠΣΕ ουσιαστικά γίνεται παραδοχή του ότι δεν υπάρχει το απαραίτητο έμψυχο δυναμικό που θα αποτελέσει το αγωνιστικό της κομμάτι και επιπλέον λέει πως: «Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή θεωρείστε την παραίτησή μας δεδομένη».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.