Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον ΑΟ ΩΡΕΩΝ, επιστρέφει ο Παναγιώτης Γκογκομήτρος. Ένας παίκτης ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πολλές ομάδες όλων των κατηγοριών της Εύβοιας, όχι μόνο της περιοχής (από την οποία και προέρχεται) αλλά και πέρα από αυτήν.

Συγκεκριμένα ο Παγιώτης Γκογκομήτρος μας έρχεται από τον Οπούντιο Μαρτίνου στον οποίο αγωνιζόταν την περασμένη χρονιά, ενώ έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του Ήφαιστου Νίκαιας, Ιωνικού Νίκαιας, Ηρακλή Ψαχνών, Αρτάκης αλλά και Ιστιαίας. Η θέση που παίζει ο Gogo όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, είναι στόπερ και μέσος αμυντικός.

Ο Παναγιώτης μάλιστα ήταν μέσα στους MVP ποδοσφαιριστές που είχαμε ξεχωρίσει το 2015 στο EviaGoal,

Η ομάδα όμως των Ωρεών αποκτά εκτος από τον μέσο Πάνο Γκογκομήτρο και δύο μικρούς από τον Ταξιάρχη. Τους 15χρονους Νίκο Χαλκιά και Γιώργο Κομνηνό.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.