Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, το Αυλωνάρι νίκησε με σκορ 3-0 τη Σκεπαστή και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία.

Στο 8 οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας ο Τσάγκος βρέθηκε σε θέση βολής και έγραψε το 1-0.

Από το 20ο λεπτό και μετά οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν 4 κλασσικές ευκαιρίες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια δύο με το Δημήτρη Γερογιάννη μία με τον Τόλη Γεωργίου και μία με τον Βαλάντη Αλεξίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σκεπαστή μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει το αποτέλεσμα και στο 49 ο Γιάννης Θαλασσινός του Αθ. ανατράπηκε στην περιοχή, το πέναλτι εκτέλεσε ο Γιάννης Θαλασσινός του Β. όμως ο Διαμαντάρας απόκρουσε εντυπωσιακά.

Σαν να μην έφτανε αυτό και ενώ η Σκεπαστή εξακολουθούσε να πιέζει σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Μπρεγκανάκου γύρισε την μπάλα συρτά στην περιοχή και ο Αγιασοφίτης των γηπεδούχων προσπαθώντας να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του εμβρόντητου Σωτηρόπουλου.

Από κει και μετά οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν το ματς, η Σκεπαστή προσπάθησε να αντιδράσει με εσωτερικές αλλαγές και φρεσκάρισμα από τον πάγκο όμως πάλι σε μια αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 0-3.

Δείτε ΟΛΟ το ρεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.