Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Με τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης έφυγε σήμερα από την Αιδηψό η ομάδα του Λήλαντα Βασιλικού, αφού κατάφερε με «ολική ανατροπή» να κερδίσει την τοπική ομάδα με 4-1.

Το πρώτο μέρος κύλισε χωρίς κάποια μεγάλη φάση και από τις δύο ομάδες, αν εξαιρέσουμε ότι στο 30΄ υπήρξε ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αφού μέσα στην περιοχή υπήρξε φάση διαρκείας με τρεις διαδοχικές αστοχίες των επιθετικών των φιλοξενούμενων και την μπάλα τελικά να βγαίνει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αιδηψού μπήκε δυνατά, πίεσε την άμυνα του Τόρα και κατάφερε στο 54΄να σκοράρει. Συγκεκριμένα ο Γοργομάτης από δεξιά με βαθειά σέντρα βρήκε στην μικρή περιοχή τον Ηλία Στεργίου που με σχεδόν κεφαλιά – ψαράκι άνοιξε το σκορ, 1 – 0.

Γρήγορα όμως αντέδρασε η ομάδα του Ταυταρίδη με τον Μπαλόζι στο 63΄ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, αφού πρώτα ξεγέλασε δύο αμυνόμενους, 1-1.

Διαβάστε ΟΛΟ το ρεπορτάζ στο EviaGoal κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.