Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Ωρεοί, 13 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Ωρεών διευκρινίζει προς αποφυγή οποιωνδήποτε παρερμηνειών, που μπορεί να προέκυψαν μετά τις δηλώσεις του Γεν. Γραμματέα, Νικ. Μαυρούτσικου και αφορούσαν τον διαιτητή του εντός έδρας αγώνα «Α.Ο.Ωρεών – Μακρυκάπας», τα εξής:

«Πιστεύουμε ότι τα παιχνίδια, που γίνονται μεταξύ των ομάδων, οι οποίες παλεύουν για τη σωτηρία τους, θα πρέπει όσο το δυνατόν, να διευθύνονται από διαιτητές με υψηλές αξιολογημένες ικανότητες, διότι όλοι θα είναι στο «κόκκινο»!

Ως εκ τούτου δεν εμπεριέχουν, ούτε υπονοούν αμφισβήτηση τόσο κατά της Ε.Π.Σ.Ευβοίας, ούτε κατά των θεσμοθετημένων οργάνων της, καθώς υπάρχει πλήρη κατανόηση και γνώση του δύσκολου έργου, που επιτελούμε όλοι μαζί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Α.Ο. Ωρεών

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.