Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Δελτίο τύπου Παλαιμάχων Αιδηψού

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων Αιδηψού και τους Παλαίμαχους Β. Εύβοιας , καθώς συγκεντρώθηκαν πολλά τρόφιμα και ρούχα τα οποία μοιράστηκαν στην ενορία των Αγίων Αναργύρων Λ. Αιδηψού και στο γηροκομείο Ιστιαίας.

Σε έναν όμορφο αγώνα με πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και πολύ καλό ρυθμό η ομάδα μας κατάφερε αν και έμεινε πίσω στο σκορ να νικήσει με 3-1.

Το σκορ άνοιξε ο Κώστας Μισιρλής με πολύ ωραία εκτέλεση κόρνερ, η ισοφάριση ήρθε μετά από ωραία σέντρα του Αποστόλη Νίτσογλου και πλασέ του Γιώργου Δημητρίου, το 2-1 έκανε ο Θανάσης Αναγνώστου μετά από πάσα του Δημήτρη Μάργαρη. Το σκορ έκλεισε ο Σάββας Ποζαπαλίδης ο οποίος με ατομική ενέργεια πλήγωσε την πρώην ομάδα του.

Ευχαριστούμε την ομάδα των παλαιμάχων Β. Εύβοιας για το παιχνίδι.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.