Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Με τρεις πολύ δυναμικές μεταγραφές μπαίνει στο παιχνίδι της νέας περιόδου η ομάδα των Γουβών.

Συγκεκριμένα η Διοίκηση έχει ήδη συμφωνήσει με τον πολύ καλό τερματοφύλακα Θανάση Δαμάσκο που πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα των Ωρεών, ενισχύοντας έτσι την καλή ανταπόκριση της ομάδας κάτω απο τα γκολπόστ. Ο Θανάσης ήταν σημαντικό μέλος της ΑΕ Ιστιαίας όταν αγωνίζονταν στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, έχει πάρει τέσσερα πρωταθλήματα, ενώ ήταν και μέλος της Μικτής Ευβοίας έχοντας κατακτήσει σημαντική διάκριση.

Επίσης στην ομάδα έρχονται δύο πολύ καλοί επιθετικοί: ο Ηλίας Στεργίου από τον ΑΟ Αιδηψός και ο οποίος έχει παίξει στο πρόσφατο παρελθόν στην ομάδα της Ιστιαίας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, αλλά και ο Νίκος Γοργομάτης που πρόπερσι υπήρξε μέλος της ομάδας των Γουβών, ήταν και αυτός μέλος της ΑΕ Ιστιαίας έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδας της περιοχής όπως ΑΟ Αιδηψός και ΑΕΚ Νέου Πύργου.

Επίσης ο Ευβοϊκός Γουβών έκλεισε συνεργασία με τον προπονητή Στάθη Κατσικόγιαννη, που τη νέα περίοδο θα είναι ο τεχνικός της ηγέτης.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.