Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Με το χορταστικό 4-0 η Καστέλλα επιβλήθηκε του Ατρόμητου Βασιλικών με 4-0, σε έναν αγώνα που από αρχής έδειξε ποια θα ήταν η εξέλιξη.

Και αυτό μιας και οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν νωρίς να βρίσκουν τα δίχτυα του Αντωνίου, με τον Κουβούση στο 9ο λεπτό συγκεκριμένα, 1-0.

Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, αλλά και τα προσωπικά του, στο 16΄, 2-0.

Το παιχνίδι συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο μέρος o Ντεγιάννη έκανε το 3-0 στο 65΄ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 78΄ ο Τριανταφύλλου.

Καστέλλα (Τακής Σπυρόπουλος):

Δεληγιάννης, Καλυβίτης, Γούσιας (71′ Δεδεμπίλης), Παπαδόπουλος, Παυλίδης, Κουβούσης, Ντεγιάννης, Κώστογλου (68′ Αντωνίου), Τριανταφύλλου, Γραμματικόγιαννης (62′ Δημόπουλος), Μπρέλλος (80′ Κιούσης).

Ατρόμητος Βασιλικών (Λάζαρος Κυρπισλίδης):

Μ. Αντωνίου, Κρυσταλόγιαννης (55′ Αναστασίου), Ι. Αντωνίου, Ηλιοδρομίτης, Γ. Μιχαλόπουλος, Δ. Αντωνίου, Λαδογιάννης, Α.Γ. Θεοχάρης, Γαβριήλ, Ραβάνος (85′ Δ. Μιχαλόπουλος), Α.Χ. Θεοχάρης (71′ Αναστασίου).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος/Σέρρας-Σιμιτζής.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.