Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας ο Ταξιάρχης ηττήθηκε από το Ερμήλιο με ένα γκολ που «έφτασε» στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η ομάδα του Ταξιάρχη είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στην αρχή του αγώνα, όταν ο Καπόλος εκτέλεσε πέναλτι που μπλόκαρε ο Πρέντσι.

Το παιχνίδι κύλισε χωρίς γκολ μέχρι τις καθυστερήσεις όπου συγκεκριμένα η ομάδα του Ερμήλιου έκανε επίθεση στο 95΄ και στην προσπάθειά τους οι παίκτες του Ταξιάρχη να διώξουν, η μπάλα στρώθηκε στον Μπακρή που από κοντά πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σάμιου.

Ταξιάρχης (Κώστας Μισιρλής):

Σάμιος, Τσαμούρογλου, Δεσπούς, Καπόλος, Κοντογιάννης, Σταματονικολός, Γκαμήλης, Λυσσέας, Παπαγιαννόπουλος (60′ Καραβάς), Δημητράκης, Χουβαρδάς (81′ Μουρκιώσης).

Ερμήλιος (Δημήτρης Ερμήλιος):

Πρέντσι, Μπισιώτης (51′ Μυλωνάς, 82′ Μπρατσιώτης), Διοκμετζίδης, Μπακρής, Πέντσιος, Ελευθερίου, Αρκάς, Καπατσούλιας, Μπανάσης (48′ Δούκας), Παλπάνης, Μπουρνάζος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βλάχος (Καραβά-Μούτουπας).

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.