Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Ένα χωριό που αν και έχει ένα από τα πιο όμορφα τοπία στον κόσμο, τα Λιχαδονήσια, μοιάζει να βρίσκεται στην άκρη του κόσμου. Και αυτό όχι μόνο γιατί απέχει περίπου 41 χιλιόμετρα από την Ιστιαία, αλλά και γιατί το οδικό της δίκτυο τελευταία έχει ξεκινήσει να βελτιώνεται (με σημεία όμως ακόμα απαρχαιομένα).

Σε αυτό το χωριό κάποι ρομαντικοί προσπαθούν να διατηρήσουν τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, τον γνωστό ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ. Η ομάδα φέτος δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά, συνεχίζει να λειτουργεί τις Ακαδημίες της με στόχο τα παιδιά του χωριού να έχουν στόχους και όνειρα.

Μιλήσαμε με τον Πρόεδρο της ομάδας Θάνο Βουτσιλάκο, ο οποίος μας τόνισε πως «έγινε φέτος ανανέωση της Διοίκησης της ομάδας με κάποιους γονείς και ευελπιστούμε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε ζωντανό τον αθλητισμό στο χωριό μας και να φέρουμε τα παιδιά μας πιό κοντά στο ποδόσφαιρο».

Αν και η ομάδα έχει γήπεδο ξερό, έχει και ανθρώπους με όραμα και ρομαντισμό και για το λογο αυτό φέτος συνεργάζεται με τον διπλωματούχο προπονητή UEFA Παναγιώτη Αναγνώστου (γιό του γνωστού ποδοσφαιράνθρωπου Θανάση Αναγνώστου) για τον οποίο ο κος Βουτσιλάκος λέει χαρακτηριστικά: «είναι ίσως ο καλύτερος συνεργάτης που είχαμε ποτέ».

Αναφέρει η ομάδα στην επίσημη σελίδα της στο FaceBook: "Ο Λίχας μας είναι εδώ!! για το χωριό μας για τα παιδιά μας για τον αθλητισμό μας ! Με νέα διοίκηση και προπονητή τον Παναγιώτη Αναγνώστου σε λίγες μέρες ξεκινάμε τις ακαδημίες μας !!"

Δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε τον κο Θάνο Βουτσιλάκο γιατί η ομάδα του ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ δεν κατέβηκε εφέτος στο πρωτάθλημα: «είχαμε θέμα με την έλλειψη αθλητών που θα στελέχωναν το αντρικό τμήμα της ομάδας. Πολλά από τα νέα παιδιά της ομάδας είχαν στρατιωτικές υποχρεώσεις αλλά και κάποια που έλειψαν λόγω σπουδών. Ευελπιστούμε του χρόνου να έχουμε τη δυνατότητα να συμετάσχει και πάλι το αντρικό μας τμήμα στο πρωτάθλημα».

Εμείς θα πούμε προς κάθε κατεύθυνση αυτό: ομάδες σαν τον ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ είναι παράδειγμα που θέλει βοήθεια. Η «συνοριακή» επαρχία δεν είναι μέγεθος που το μετράς με το οικονομικό όφελος που σου δίνει, αλλά με το εθνικό απόθεμα ανθρώπινου δυναμικού που διατηρεί ενεργό !

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.