Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Ο έφορος της ομάδας του Αρτεμησιακού Δημήτρης Φλέσουρας είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά με αποκλειστικό θέμα της συνάντησης το γήπεδο του Αρτεμισίου και τη βελτίωση των εγκαταστάσεών του.

Λέει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε μετά τη συνάντηση από την ομάδα του Αρτεμησιακού:

«Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ώς Έφορος Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Αρτεμησιακού, ο Δημήτριος Φλέσουρας σήμερα 30/10/2019 πήγε στην προγραμματισμένη συνάντηση, με τον Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά.

Ο Δημήτρης Φλέσουρας μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δ.Σ. του Α.Σ. Αρτεμησιακός και του Προέδρου του, Σπύρου Κούτσουρη.

Η συνάντηση είχε θέμα, την βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου του Αρτεμισίου.

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, έδειξε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αμέσως καθόρισε συνάντηση στο γήπεδο του Αρτεμισίου με το Δ.Σ. του Αρτεμησιακού, για την Παρασκευή 1/11/2019 και ώρα 16.00 όπου και θα επιθεωρήσει ιδίοις όμμασιν το γήπεδο και θα κάνει προτάσεις για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου του Αρτεμισίου.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά για την κατανόηση του και την άμεση προσπάθεια του, για την λύση βασικών προβλημάτων των εγκαταστάσεων του γηπέδου του Αρτεμισίου.»

Όμως σήμερα Παρασκευή ο Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού ενημέρωσε την ομάδα πως το ρανετβού θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 09:00 το πρωί. Λέει η ανακοίνωση της ομάδας:

"Λόγω έκτακτης υποχρεώσης ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς ενημέρωσε το Δ.Σ. του Αρτεμησιακού, ότι δεν μπορεί να έρθει σήμερα στο προγραμματισμένο ραντεβού για να δεί τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και η συνάντηση θα γίνει αύριο το πρωϊ (2/11/2019) στις 09.00.

Σας ευχαριστούμε πολύ".

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.