Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Ήδη έχουμε δημοσιεύσει και εμείς όπως και άλλα μέσα της Εύβοιας αλλά και της Λάρισας, τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕ Ιστιαίας με τις οποίες «έβαλε φωτιά» στο ποδοσφαιρικό σκηνικό της Ιστιαίας. Στην χτεσινή εκπομπή του Γιάννη Τσελίκα, την ώρα που σχολιάζαμε αυτές τις δηλώσεις, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο Πρόεδρος της ΑΕΙ Γιάννης Αναγνώστου και ο οποίος κατονόμασε τον πρώην προπονητή της ομάδας Θανάση Γουρνά ότι δίνει τα μυστικά της στους αντιπάλους.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή μας στο Ράδιο Ιστιαία, ΜΕΤΑ το 90΄στους 100,4, το απόγευμα της Δευτέρας, όπως είχαμε υποχρέωση, ακούστηκε και η άποψη του κου Γουρνά.

Ο κ. Γουρνάς μέσω του εξουσιοδοτημένου του δικηγόρου κ. Θεόφιλου (Λάκη) Σημαιοφορίδη κατέθεσε την άποψή του, αλλά όπως μας ενημέρωσε ο κ. Σημαιοφορίδης, έχει εντολή να προχωρήσει και σε ένδικα μέσα, ενώ στην ομάδα έχει ήδη κοινοποιηθεί οικονομική απαίτηση του κ. Γουρνά.

Ακούστε σε πρώτη φάση την παρέμβαση του κ. Αναγνώστου στην εκπομπή του Γιάννη Τσελίκα (ακούγονται και οι δηλώσεις του κ. Τσίρκοβιτς) και στη συνέχεια την τηλεφωνική τοποθέτηση του εξουσιοδοτημένου δικηγόρου του Θανάση Γουρνά, κ. Σημαιοφορίδη, στον Χρήστο Μπεκιάρη.

Έτσι λοιπόν, ολοκληρωμένα θα ακούσετε και τις δύο απόψεις (απόψεις που δεν υιοθετεί ούτε το ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ ούτε ο ΔΙΑΥΛΟΣ news)

Εν τω μεταξύ, όλα φαίνονται να έχουν πάρει το δρόμο τους σε σχέση με την πορεία του κ. Τσίρκοβιτς στην Ιστιαία. Πληροφορίες λένε πως ο Σέρβος τεχνικός ηγέτης παραμένει στην ΑΕ Ιστιαίας και απολαμβάνει την στήριξη της Διοίκησης.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γιάννη Αναγνώστου

O εξουσιοδοτημένος δικηγόρος του Θανάση Γουρνά στο Μετά το 90΄ του Ράδιο Ιστιαία

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.