Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Δείτε το παιχνίδι –μπαράζ μεταξύ της Ακαδημίας Ιστιαίας και του Ερμή Πηλίου που ολοκληρώθηκε με νίκη της Ακαδημίας (Αναγέννησης) Ιστιαίας με σκορ 1-0.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και εκέι βρέθηκαν περίπου 1000 φίλαθλοι και των δύο ομάδων, δημιουργώντας μία εκρηκτική ατμόσφαιρα με πυρσούς και ιαχές πανηγυρισμού.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία, με τις ομάδες να οδηγούνται στην παράταση. Τελικά, αν και η Ακαδημία έπαιζε με 10 παίκτες από το 75΄, στο 115′ και μετά από ωραία ενέργεια του Κουκούρα που σούταρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Αλεξανδρή, η μπάλα έφτασε στον Ασαμόα κι ο επιθετικός της Ακαδημίας με ένα ευθύβολο σουτ στην συμβολή των δοκών, έκανε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους φίλους της Ακαδημίας Ιστιαίας.

Με το γκολ αυτό η Ακαδημία πέτυχε το στόχο της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, κάτι που όμως ποτέ δεν έγινε μιας και συνενώθηκε με την Ένωση Ιστιαίας που ξεκινούσε το δρόμο για την Γ΄ Εθνική…

Η ομάδα που έπαιξε:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Λάμπρος Σπίντζος):

Δαμάσκος, Θεοχάρης, Τζαφεράι, Παπανδρέου, Γλυκός, Σταματούλας, Κουκούρας, Σιάνος, Πολίτης (70′ Θεοδώρου, 111′ Πεττής Μαν.), Μπερμπεράι, Ασαμόα (117′ Λεκοσιώτης)

Επίσης στον πάγκο ήταν: Μπαρμπούνης, Μιχαηλίδης, Πεττής Γιωρ., Μεταξιώτης.

Δείτε ΟΛΟ τον αγώνα μετά από τα Video που ακολουθούν…

Δείτε τους πανηγυρισμούς της Ακαδημίας μετά το γκολ αλλά και μετά το τέλος του αγώνα….

Δείτε την απονομή του πρωταθλήματος στην πλατεία Ιστιαίας, με το LIVE που πραγματοποιήσαμε τότε μέσω YouTube…

Δείτε τις συνεντεύξεις που είχαμε πάρει τότε από τους κκ Παπακωνσταντίνου, Ψαθά, Βογιατζή , Σπίντζο και Κιαπέκο (στο τραπέζι της… απονομής). 9-5-2016

Δείτε ΟΛΟ τον αγώνα…

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.