Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Οπως προέκυψε από τη συνεδρίαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ σήμερα, η πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι εκπρόσωποι των FIFA και UEFA στη διάρκεια της πρόσφατης Γ.Σ. για εφάπαξ οικονομική ενίσχυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ελλάδας από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, δεδομένων και των εξαιρετικά περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων της ΕΠΟ, απέφερε τελικά αποτέλεσμα, μέσα σε λίγες, μάλιστα, ώρες.

"Κατόπιν προσωπικών ενεργειών του επιτετραμμένου της FIFA στην Ελλάδα, Κωστάκη Κουτσοκούμνη και με την υποστήριξη του επικεφαλής του τμήματος ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου αποδέχθηκε το αίτημα της ΕΠΟ για έκτακτη ειδική χρηματοδότηση των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και εγκρίθηκε:

Έκτακτη χρηματοδότηση 300.000 ευρώ, ποσό που αναλογεί σε 220.000 ευρώ για τις ΕΠΣ (με ισόποση κατανομή 4.000 ευρώ σε κάθε Ένωση) και 80.000 ευρώ, ως βοήθημα της UEFA στον Γεώργιο Μπίκα για την καταστροφή της οικίας του.

Διαβάστε περισσότερα στο EVIA Goal, κάνοντας ΚΛΙΚ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο τη φωτογραφία

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.