Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών της ΕΠΣΕ ορίστηκε ο Λευτέρης Κατσαντώνης σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣΕ της Τετάρτης 22 Ιουλίου 2017.

Η απόφαση της ΕΠΣΕ που ορίζει και τα υπόλοιπα μέλη λέει: «Ορίστηκε η Επιτροπή πρωταθλημάτων Υποδομών από τους κ.κ. Κατσαντώνη Ελευθέριο – Πρόεδρο, Καλυβίτη Κυριάκο – Αναπληρωτή Πρόεδρο, Τσεκούρα Αναστάσιο, Υφαντή Δημήτριο και Καραγκούνη Χρήστο –Μέλη».

Ο Λευτέρης Κατσαντώνης είναι άνθρωπος που γνωρίζει τι θα πεί ποδοσφαιρικές Ακαδημίες, μιας και υπήρξε Πρόεδρος και στην Ένωση Απολλωνίου και ΑΟ Ιστιαίας αλλά και της Ακαδημίας Ιστιαίας, μέχρι που οι δύο ομάδες συγχωνεύτηκαν.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο κος Κατσαντώνης μετά την ανάληψη της νέας του θέσης, είναι και τα: «Είχα Ακαδημίες και ξέρω πώς είναι… Αγαπώ αυτό που κάνω και θα δώσω όλη την ψυχή μου… άφησα την επιχείρηση μου στον γιο μου, άρα από δω και πέρα θα ασχολούμαι μόνο με το ποδόσφαιρο… Αν και μένω μακριά από τη Χαλκίδα, θα προσπαθήσω με όλη τη δύναμή μου να ανταπεξέλθω σ΄αυτό το δύσκολο έργο. Θέλω τη στήριξη σας και όλοι παρέα θα κάνουμε το καλύτερο».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.