Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Ένωσης Ιστιαίας ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Θανάση (Σάκη) Βασιλείου για την παραμονή του στο ρόστερ της, τονίζοντας παράλληλα πως τον θεωρεί έναν "από τους στυλοβάτες της ομάδας και βέβαια πρέπει να τονίσουμε την αδιαμφισβήτητη μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία". Επίσης η ανακοίνωση επισημαίνει πως η παραμονή του ποδοσφαιριστή " θα δώσει ψυχολογική τόνωση τόσο στη Διοίκηση όσο και στους ποδοσφαιριστές μας, παλιούς αλλά και νέους".

Δείτε όλη την ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Απολλωνίου & ΑΟ Ιστιαίας θέλει να εκφράσει τη μεγάλη της χαρά για την παραμονή του Θανάση Βασιλείου στην ομάδα μας.

Περιμένουμε να αναρρώσει πλήρως από τον μικροτραυματισμό του και να επιστρέψει κοντά μας, κάτι που θα δώσει ψυχολογική τόνωση τόσο στη Διοίκηση όσο και στους ποδοσφαιριστές μας, παλιούς αλλά και νέους.

Θεωρούμε τον Θανάση Βασιλείου σαν έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας και βέβαια πρέπει να τονίσουμε την αδιαμφισβήτητη μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.