Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, η ΑΕΚ Νέου Πύργου και οι Ακαδημίες της, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους, σε μια όμορφη εκδήλωση η οποία συνδυάστηκε και με την εκτός έδρας νίκη της ομάδας επί της Αναγέννησης Γιάλτρων.

Η κοπή έγινε στην Αίθουσα στο Λιμανάκι Νέου Πύργου και εκεί μαζεύτηκε σχεδόν όλη η αντρική ομάδα, τα παιδιά των Ακαδημιών και φυσικά το Δοικητικό Συμβούλιό της.

Ο Δημήτρης Τσαίνης χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καλή νέα χρονιά, μίλησε για τους στόχους της επανα-δραστηριοποίησης της ανδρικής ομάδας και εξέφρασε την ικανοποίησή του που όπως μας είχε δηλώσει, κατάφερε να μηδενίσει το κοντέρ και πλέον να μετράει θετικά.

Το λόγο πήρε η Ταμίας της ΑΕΚ Ν. Πύργου, Στάβη Χάιτα, η οποία μίλησε για την δυσκολία που υπάρχει κυρίως λόγω της κατάστασης της χώρας και παρακάλεσε τους γονείς των παιδιών να προσπαθήσουν να είναι συνεπείς, ενώ ξεκαθάρισε πως η αντρική ομάδα δεν επιβαρύνει σε τίποτα τις Ακαδημίες.

Και ο προπονητής όλων των τμημάτων χαιτέτισε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ τέλος η Κατερίνα Λαζάκη ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και έκοψε τις τρείς διαφορετικές πίττες, μία της ανδρικής ομάδας, μία του τμήματος Παίδων και Παμπαίδων καθώς και μια για το τμήμα Junior.

Tα τρία διαφορετικά φλουριά που κέρδισαν τρείς τυχεροί, είχαν σαν δώρο από μια δωροεπιταγή από το κατάστημα ΦΩΝΤΑΣ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω από τη φωτογραφία και δείτε και Video από την βραδιά.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.