Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Search Our Site

Στον Ναυτικό Όμιλο Λίμνης και στον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών ανέθεσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία τη διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας έτους 2017 για την ιστιοπλοΐα , κατηγορίας σκαφών Optimist και Laser 4,7.

Η πρώτη φάση πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Λίμνη, ενώ η δεύτερη και τελευταία φάση καθώς και οι απονομές θα διεξαχθούν στους Ωρεούς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11 – 12 Μαρτίου 2017.

Με αφορμή λοιπόν τους αγώνες αυτούς, ήλθαμε σε επαφή με τον Γενικό Έφορο του Ομίλου Κώστα Μπάμη, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του άρρηκτα με την ιστορία του Ναυταθλητισμού στην Βόρεια Εύβοια, μιας και επί δεκαπέντε χρόνια, δηλαδή μέχρι πέρυσι, ήταν και ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών.

ΔΙΑΥΛΟΣ: Κύριε Μπάμη, είναι η πρώτη φορά για τον ΝΟΔ Ωρεών να διοργανώνει μια τέτοια εκδήλωση;

Κ.Μ. : Ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών για δεύτερη φορά διοργανώνει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Κεντρικής Ελλάδας, για ιστιοπλοϊκά σκάφη Optimist kai Laser 4,7, για πρόκριση αθλητών στην Εθνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας.

Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη για πρώτη φορά το 2007 με μεγάλη επιτυχία και ελπίζουμε να έχουμε την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία στους αγώνες του ερχόμενου σαββατοκύριακου.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και η τέλεσή του οργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών. Θα διεξαχθεί στον όρμο των Ωρεών.

ΔΙΑΥΛΟΣ: Ποιοι συμμετέχουν σε αυτούς τους αγώνες κε Μπάμη και από ποιές περιοχές;

Κ.Μ. : Σε αυτόν τον αγώνα συμμετέχουν περίπου 90 αθλητές από την Κεντρική Ελλάδα με 90 αντίστοιχα σκάφη, μέλη όλοι Ναυτικών Ομίλων. Συγκεκριμένα συμμετέχουν από τους Ναυτικούς Ομίλους Ωρεών, Λίμνης, Χαλκίδας, Αταλάντης, Βόλου, Αγίου Κωνσταντίνου και Γαλαξιδίου. Συμμετέχουν νέες και νέοι κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων για τα σκάφη Optimist ηλικίας μέχρι 15 ετών και για τα σκάφη Laser 4,7 μέχρι 17 ετών.

ΔΙΑΥΛΟΣ: κύριε Μπάμη, μιας και υπήρξατε ο Πρόεδρος του ΝΟΔ Ωρεών νομίζουμε πως είστε ίσως ο πιο κατάλληλος να κάνετε μια σύνοψη στο έργο του ομίλου.

Κ.Μ. : Ο Ν.Ο.Δ. Ωρεών με ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο από πέρσι, συνεχίζει μια προσπάθεια εδώ και 15 χρόνια, με πολλές επιτυχίες στο χώρο του Ναυταθλητισμού. Επιτυχίες στην Κολύμβηση, στην Ιστιοπλοΐα, στο Kanoe Kayak, επιτυχίες που έχουν καταγραφεί στην τοπική κοινωνία. Όμως αυτή η προσπάθεια στον τόπο μας για να είναι αποτελεσματική και να μη γίνει αναλώσιμη, πρέπει να έχει τη στήριξη της Πολιτείας και περισσότερο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όσον αφορά εμένα, δε θα σταματήσω ποτέ να το λέω όσο και αν κάποιοι το θεωρούν γραφικό, ότι ζούμε σε ένα από τα μεγαλύτερα γεωθερμικά πάρκα της Ευρώπης που λέγεται Αιδηψός. Και θεωρώ αδιανόητο μέχρι σήμερα να μην έχουμε μια μελέτη σκοπιμότητας για την κατασκευή Κολυμβητηρίου στην Αιδηψό, που πέρα από τον Ναυταθλητισμό, αποτελεί κίνητρο τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του τόπου.

ΔΙΑΥΛΟΣ: σας ευχαριστούμε για την συνομιλία μας και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στον ΝΟΔ Ωρεών

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.