Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Search Our Site

Στη Βόρεια Εύβοια βρέθηκε, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης με την ευκαιρία του εορτασμού του πολιούχου της Ιστιαίας Αγίου Αθανασίου.

Το πρωί του Σαββάτου ο κ. Χατζηγιαννάκης παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο Δίαυλος News.

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να μην είναι υποψήφιος ξανά για το Δήμου Σκύρου, την αποχώρησή του από τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια για την πολιτική και το όραμα που έχει για το νομό Εύβοιας.

Επίσης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την τρέχουσα κατάσταση στην κεντρική πολιτική και να εκφράσει τη θέση του για το μείζον ζήτημα των ημερών που δεν είναι άλλο από τη συμφωνία των Πρεσπών.

ΣΣ: Ο ΔΙΑΥΛΟΣ News ευχαριστεί τον Γιάννη Δραπανιώτη για την εθελοντική του προσφορά στην πραγματοποίηση αυτής της συνέντευξης.

Για την καλύτερη θέαση της συνέντευξης, την παραθέτουμε σε δύο τμήματα.

Δείτε τα αμέσως παρακάτω

1) Δήμος Σκύρου - Περιφέρεια - Μελλοντικά πολιτικά σχέδια

2) Οικολογία - Τρέχουσα πολιτική κατάσταση

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.