Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Search Our Site

Στη σημερινή εκπομπή (25-11-2019) Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ που επιμελείται και παρουσιάζει η ομάδα του EviaGoal στον EVRIPOS 90FM, o Άγγελος Σμπιλίρης μιλά με τον Πρόεδρο της ιστορικής ομάδας του Αρτεμησιακού Σπύρο Κούτσουρη.

Ο κος Κούτσουρης μιλά για την μεγάλη ομάδα του Αρτεμησιακού που έκανε μια ξεχωριστή πορεία στα πρωταθλήματα της Εύβοιας αλλά και στη Δ΄ Εθνική. Επίσης μιλά για το πνεύμα που ακολουθεί η σημερινή ομάδα, για τον προπονητή της Χρήστο Ανέστη ο οποίος είναι γνωστός και διακεκριμένος ποδοσφαιριστής του Πευκίου, για το γήπεδο της ομάδας που έγινε πλέον με φυσικό χόρτο, για τα οικονομικά, για τα εισιτήρια που κόβει η ομάδα στην έδρα της, για το τι θα κάνει η ομάδα αν βγεί πρώτη στην κατηγορία μιας και αγωνιστικά κάνει ξεχωριστή πορεία.

Επίσης ο κος Κούτσουρης κάνει την αποκάλυψη πως έχει ετοιμάζει η ομάδα ήδη μεταγραφή με φορ που μίλησε σήμερα.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κος Σπύρος Κούτσουρης κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης:

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.