Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Συμβολική κατάληψη πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι ρητινοκαλλιεργητες της Εύβοιας στο Δημαρχείο Ιστιαίας Αιδηψού, από τις 10.00 μέχρι τις 12.00.

Μέσα από τη σελίδα μας έχουμε ξαναναφερθεί στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περίπου 1200 οικογένειες της Βόρειας Εύβοιας, λόγω της πολύ χαμηλής κρατικής ενίσχυσης της ρητίνης ( κατά 0.15 λεπτά του ευρώ ανά κιλό).

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών Βαγγέλης Γεωργατζής, ενημέρωσε από το μικρόφωνο για το λόγο που έγινε η σημερινή κατάληψη και στη συνέχεια, με αντιπροσωπεία του Σωματείου, επισκέφθηκε την Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού στο γραφείο της και την ενημέρωσε και εκείνη. Η κα Δήμαρχος τους δήλωσε πως είναι στο πλευρό τους και πως θα εκδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας, πάντα σε συνεννόηση με τους «ρετσινάδες», τον όμορο Δήμο Λίμνης – Μαντουδίου και Αγίας Άννας αλλά και τον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων και το οποίο θα προωθηθεί στον Υπουργό και στους τοπικούς βουλευτές. Μάλιστα υποσχέθηκε πως θα επιδιώξει μέσα στο ερχόμενο 15νθήμερο να γίνει συνάντηση του Σωματείου τους με τους βουλευτές και τους Δημάρχους των ενδιαφερόμενων Δήμων. Στη συνέχεια έκανε και προτάσεις για την καλύτερη προώθηση της ριτήνης.

Στην κατάληψη παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Δήμων Εύβοιας Νίκος Γεραλής, με τους εργαζομένους του Δήμου να έχουν κλειδωμένα τα γραφεία τους στο κοινό, κατά τη διάρκεια της κατάληψης.

Παρών και το Σωματείο Οικοδόμων Αιδηψού με τον Πρόεδρό του Θανάση Καμαράτο.

Λίγο πριν την λήξη της κατάληψης – διαμαρτυρίας των «ρετσινάδων», ο Νίκος Γεραλής απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και ο Πρόεδρος του Σωματείου Βαγγέλης Γεωργατζής ενημέρωσε με σύντομο λόγο για την συνάντησή της αντιπροσωπείας με την Δήμαρχο.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με κατάληψη του Δημαρχείου Λίμνης – Μαντουδίου και Αγίας Άννας την ερχόμενη Παρασκευή 24 – 2 – 2017 και πάλι για τις ώρες 10.00 με 12.00.

Δείτε VIDEO απο την κατάλληψη και την ενημέρωση που έκανε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών - Δασεργατών, Βαγγέλης Γεωργατζής

Δείτε VIDEO απο την συνάντηση του Προέδρου του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών - Δασεργατών, Βαγγέλη Γεωργατζή με την Δήμαρχο Ιστιαίας - Αιδηψού κα Λίνα Ευσταθίου - Σπανού

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.