Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Από αναγνώστη της ιστοσελίδας μας λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή – σημείωμα καθώς και φωτογραφικό υλικό, σε σχέση με πρόβλημα που έχει εντοπίσει στον ποταμό Ξηριά, κοντά στο γήπεδο Καμαρίων.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να μάθουμε για το θέμα και να το ξαναφέρουμε στο μέλλον.

«αποστέλλω μερικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν το πρόβλημα... θα δείτε πως το προστατευτικό θωράκιο με πλέγμα και πέτρες, ¨σαρναζέτ¨ που είχε τοποθετηθεί περίπου πριν 15 χρόνια, έχει διαρραγεί και τα νερά του χειμάρρου το έχουν υποσκάψει... σε περίπτωση μιας έντονης βροχόπτωσης - καταιγίδας, είναι επικίνδυνο να καταρρεύσει... νομίζουμε χρειάζεται άμεση ενίσχυσή του, καθώς και διαμόρφωση της κοίτης του χειμάρρου, ώστε τα νερά του να ρέουν μακριά απ' το σημείο εκείνο... πιθανώς η προβολή του θέματος απ' την σελίδα σας και η ενημέρωση των αρμοδίων να δρομολογήσει ικανοποιητική λύση στο πρόβλημα..»

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.