Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Διαβάστε την γνωμοδότηση στην αίτηση του Βασίλη Δημόπουλου από τις 10-3-2017 για το θέμα εκλογής στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Η απάντηση δίνεται από τον υπεύθυνο της Δ/νσης Οργάνωσης και λειτουργίας Τ.Α κο Κώστα Πουλάκη.

] Να επισημάνουμε πως σε αυτήν αναφέρεται πως: «Από τα ανωτέρω συνάγεται ότι το μέλος του δημοτικού συμβουλίου που ανεξαρτητοποιήθηκε, δεν ανήκει σε καμία παράταξη, ούτε σε αυτή της πλειοψηφίας αλλά ούτε και στις παρατάξεις της μειοψηφίας. Επίσης, δε μπορεί κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος να είναι μέλος του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, μέλος της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ζωής, καθώς και αντιδήμαρχος».

Το συγκεκριμένο έγγραφο παρουσιάστηκε από το Ράδιο Ιστιαία και την εκπομπή Πρωινές Διαδρομές του Γιάννη Τσελίκα, την περασμένη Παρασκευή.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.