Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Κυριακή στις 10 π.μ. - 5 μ.μ.

Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή, μέχρι στιγμής, 113 χωρών και 16.000.000 εθελοντών.

Οι βασικότεροι στόχοι της εκστρατείας είναι

η αλλαγή της στάσης μας απέναντι στο περιβάλλον,

η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων,

η διάδοση της συνεργασίας και του εθελοντισμού,

η δημιουργία ενός τεράστιου δικτύου ενεργών πολιτών που θα δραστηριοποιούνται συνεργατικά για ένα καλύτερο αύριο.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Ως κίνημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2008 στην Εσθονία, λαμβάνοντας άμεσα διεθνείς διαστάσεις. To Let`s do it Greece ήρθε στην Ελλάδα το 2012 και από τότε, κάθε χρόνο, χιλιάδες έλληνες εθελοντές παραμένουν πιστοί στο ετήσιο πανελλαδικό ραντεβού.

Για έκτη συνεχή χρονιά Έλληνες όλων των ηλικιών ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε όλη την Ελλάδα για να καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε μία μόνο μέρα!

O Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Ωρεών συμμετέχει ενεργά, κάθε χρόνο, στην εκστρατεία για να βοηθήσουμε και εμείς στη μεγάλη αυτή προσπάθεια να δείξουμε την πιο καθαρή και όμορφη εικόνα της χώρας μας.

Κλείνουμε λοιπόν ραντεβού για τις 2 Απριλίου 2017, ημερομηνία συνάντησης των εθελοντών πανελλαδικά. Σημείο συνάντησης ο Ταύρος των Ωρεών στις 10:00 π.μ.!

Όλοι μαζί μπορούμε!

#letsdoitgreece

Let's do it Greece

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.