Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, του οποίου ήταν πρωτοβουλία μαζί με την εταιρεία Ε κ Δ ΚΟΝΤΟΣ , ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης,η Δήμαρχος Ιστιαίας Λίνα Ευσταθίου , ο Γεωπόνος Βασίλης Μπουρνάκας και οι εκπρόσωποι της εταιρείας Ε κ Δ ΚΟΝΤΟΣ Γιώργος Κόντος - Γεωπόνος και Βασιλική Κόντου.

Τη συνάντηση απασχόλησαν τα εξής θέματα-

1) Κατοχύρωση της ονομασίας της ποικιλίας σύκου που είναι η μοναδική στη Χώρα μας και της οποίας η αρχική προέλευση είναι από την περιοχή της Σμύρνης 100 χρόνια περίπου.

2) Το σύκο Ταξιάρχη είναι Π.Ο.Π. και γιαυτό χρειάζεται να επιδοτηθούν ορισμένες δραστηριότητες οι οποίες απαιτούνται για να είναι Π.Ο.Π όπως δίχτυα, πανιά συλλογής , για να μην έρχεται σε επαφή το σύκο με το χώμα , πλαστικά τελάρα συγκομιδής και θάλαμοι θείωσης.

Ζήτησαν από τον Υφυπουργό κ. Κόκκαλη τα παραπάνω να μπουν ως επιλέξιμες δαπάνες στα σχέδια βελτίωσης .

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του EVIAVIMA ο κ. Κόκκαλης με την πίεση και του Ευβοιώτη υφυπουργού κ. Μαυράγανη , δεσμεύτηκε για την υλοποίηση και των δύο αιτημάτων και μάλιστα άρχισε ήδη τις διαδίκασίες.

Αύριο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κόκκαλης έχει συνάντηση με τον γ.γ. του υπουργείου κ. Κασσιαμή, όπου από κοινού με τον Νίκο Μαυραγάνη θα τεκμηριώσουν την αναγκαιότητα των εν λόγω αιτημάτων για να προστεθούν και να υπογραφούν στα νέα σχέδια βελτίωσης του υπουργείου που θα αρχίσουν να υποβάλλονται από τον Ιούνιο!!!

πηγη: http://eviavima.blogspot.gr

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.