Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Την Τρίτη 18 Απριλίου και την Τετάρτη 19 Απριλίου γιορτάστηκε και πάλι στη Βόρεια Εύβοια, η εορτή του Νεομάρτυρος Αγίου Δήμου του Αλιέως στο εκκλησάκι του στην θέση Παλιοκαμάρα της Ιστιαίας.

Αυτή τη χρονιά συμπληρώνονταν 30 έτη από τη θεμελίωση του Ιερού Ναού από το μακαριστό Μητροπολίτη Χαλκίδος Χρυσόστομο (Βέργη).

Πλήθος κόσμου από τη Βόρεια Εύβοια, τη Χαλκίδα και αλλού, προσήλθε τόσο στον πανηγυρικό Εσπερινό όσο και στην Θεία Λειτουργία για να τιμήσει τον Άγιο, του οποίου η εορτή μεταφέρεται λόγω του ότι συμπίπτει με τη Μ. Τεσσαρακοστή, την Τρίτη και Τετάρτη της Διακαινησίμου Εβδομάδας.

] Στις Ιερές Ακολουθίες συμμετείχαν πάρα πολλοί ιερείς από όλη την έκταση της Ι.Μ. Χαλκίδος. Στον πανηγυρικό Εσπερινό προεξήρχε ο Παν/τος Αρχιμ. και ιεροκήρυκας της Ι.Μ. Φωκίδος, π. Νεκτάριος Καλύβας και κήρυξε το Θείο Λόγο ο Παν/τος Αρχιμ. π. Ιερόθεος Παπαγρηγορίου, εφημέριος και προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Βατώντα Χαλκίδας.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε και κήρυξε το Θείο Λόγο ο Παν/τος Αρχιμ. και ιεροκήρυκας της Ι.Μ. Φωκίδος, π. Νεκτάριος Καλύβας.

Στον εσπερινό και στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν επίσης αρκετοί ιερείς των Αρχιερατικών Περιφερειών Νηλέως, Αιδηψού και Ιστιαίας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.