Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Επίσκεψη στην περιοχή μας είχε χτές και σήμερα το πρακτορείο τουρισμού EuroTours του Μιλέν Ζόραν, ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα της Σερβίας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της γνωριμίας με την περιοχή μας, όπως και πριν από 10 μέρες περίπου, σε συνεργασία με το πρακτορείο Traditinonal Tours της Δόμνας Χατζηαθανασίου.

Αυτή τη φορά στην περιοχή ήλθε ο Πρόεδρος Μίλαν Κριτσίκ της Μιντιάνα του Δήμου Νίς (Ναϊσσός κατά το Ελληνικότερο ) που έχει 100.000 κάτοικος και είναι ο τόπος γέννησης του αυτοκράτορα του Βυζαντίου Μέγα Κωνσταντίνου.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να δουν τις υποδομές της περιοχής, μιας και μέσα στην επερχομένη σεζόν, θα επισκεφθούν από το Δήμο Νις περίπου 600 δημότες (200 συνταξιούχοι και 400 μαθητές) με κουπόνια Κοινωνικού Τουρισμού. Μάλιστα η συνεργασία γίνεται με σκοπό την αύξηση των κιλών που χρησιμοποιούν οι Σέρβοι στην περιοχή, καθώς και την παράταση της τουριστικής περιόδου.

Μαζί με τον κο Κριτσίκ ήλθαν και δύο κυρίες, υπεύθυνες του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Νις, καθώς και τέσσερις δημοσιογράφοι από την κρατική τηλεόραση με σκοπό τη δημιουργία ντοκιμαντέρ της επίσκεψης, το οποίο θα προβληθεί σε τρία τηλεοπτικά κανάλια της Σερβίας.

Χθες περιηγήθηκαν στις υποδομές του Πευκίου, ενώ σήμερα Δευτέρα 15-5-2017 θα επισκεφθούν τν Νέο Πύργο, τους Ωρεούς, την Λουτρόπολη της Αιδηψού καθώς και τη Μονή του Οσίου Δαυίδ.

Χθες το βράδι (όπως αναφέρουμε σε ξεχωριστή ανάρτηση), η Περιφέρεια Στερεάς με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κου Γιάννη Κοντζιά, τους προσέφερε γεύμα στην ταβέρνα ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ του Πευκίου.

Προσκεκλημένοι της Περιφέρειας ήταν to Λιμενικό Σώμα το οποίο εκπροσόπησε ο κος Χάρης Καραπαναγιώτης, καθώς και το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Πευκίου.

Οι προσκεκλημένοι που βρισκόντουσαν στην περιοχή, απόλαυσαν τους φρεσκότατους θαλασσινούς μεζέδες του ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ, συνοδεύοντάς τους με τσίπουρο και κρασί, ενώ στο τέλος τους προσφέρθηκε και σπιτικό γλυκό.

Δείτε φωτορεπορτάζ, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω από τη φωτογραφία

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.