Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Με την παρουσία πολύ κόσμου, πραγματοποιήθηκε χτες στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας η γιορτή της μητέρας, αλλά και του πατέρα τελικά.

Ο Σύλλογος Γυναικών ανέλαβε την πρωτοβουλία και την έναρξη έκανε η μικρός βιολιστής Νίκος Οικονόμου, μετά από τον χαιρετισμό της Ελένης Πετεβέ.

:

Στη συνέχεια διαβάστηκαν κείμενα σε σχέση με την μητέρα και ακολούθησαν ευχούλες από όσα παιδιά βρίσκονταν στην πλατεία και στα οποία προσφέρθηκαν από το Σύλλογο μπαλόνια.

Τέλος, κάτω από τους ήχους της μουσική χόρεψαν και οι λιλιπούτειοι επισκέπτες της σκηνής αλλά και της χολής χορού της Μ. Άντερσεν.

Δείτε φωτορεπορτάζ απο την γιορτή, με όλους τους μικρούς επισκέπτες της, κ΄'ανοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο τη φωτογραφία. Δείτε το Video με αποσπάσματα απο την γιορτή.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.