Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Από αναγνώστη μας πήραμε και αναδημοσιεύουμε φωτογραφία από σημείο εισόδου στο χωριό του Βουτά.

Για μια ακόμα φορά θα επισημάνουμε μέσω του αναγνώστη μας το κακό οδικό δίκτυο της περιοχής μας, το οποίο μας ταλαιπωρεί όλους εδώ και χρόνια.

Ο αναγνώστης μας επεσήμανε πως το σημείο βρίσκεται στην είσοδο του Βουτά, στα πρώτα σπίτια. Η συγκεκριμένη λακούβα είναι σε τέτοιο σημείο που αν δεν γνωρίζεις της ύπαρξή της, σίγουρα θα έχεις πρόβλημα. Έτσι και ο αναγνώστης μας, πέφτοντας σε αυτήν, έσκισε το λάστιχο του αυτοκινήτου του.

Και εμείς θα πούμε, πως ίσως αυτό να είναι η μικρότερη ζημιά που θα μπορούσε να πάθει, μιας και ο κίνδυνος για την ίδια τη ζωή μας, είναι πάντα «μέσα στην κορνίζα» με αυτές τις «παγίδες» που βρίσκονται διάσπαρτες σε δρόμους που καθημερινά περπατάμε.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.