Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Είναι ένας δρόμος που «δεν υπάρχει» !

Ένας δρόμος που «ποτέ δεν κατασκευάστηκε» και δεν αποτυπώνεται στον χάρτη.

Κι όμως. Κάθε ημέρα τον διαβαίνουν πάρα πολλά αυτοκίνητα, αγροτικά και ιδιωτικά, τρακτέρ αλλά και δημόσια οχήματα, ποδήλατα και πεζοί.

Μιλάμε βέβαια για τον παραλιακό δρόμο που ενώνει τους Ωρεούς με του Τσοακϊτη.

Ένα δρόμο που είναι γεμάτος προβλήματα! Με νεροφαγώματα, καθιζήσεις, αμέτρητες λακκούβες, οδόστρωμα με χωρίς καθόλου υπόστρωμα μιας και το έχει φάει η θάλασσα.

Αλλά αυτός ο δρόμος, ξαναλέμε, δεν υπάρχει κάν στον χάρτη. Κι ας είναι σε χρήση εδώ και πολλά χρόνια.

Οι ντόπιοι κάτοικοι, που τον γνωρίζουν καλύτερα, μπορούν να προστατευθούν από τους κινδύνους που επιφυλάσσουν τα περίπου 6 λεπτά που χρειάζονται για να τον διανύσεις.

Οι επισκέπτες όμως; Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που έρχονται εκατοντάδες και γεμίζουν την παραλία, διατρέχουν κίνδυνο συνεχώς να πάθουν ατύχημα, μιας και δεν περιμένουν αυτές τις «αόρατες» παγίδες που κρύβει.

Πιθανά μόνο συμπωματικά να μην έχει δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Ένας δρόμος που ξαναλέμε: «δεν υπάρχει». Κι όμως κάθε μέρα είναι σε χρήση ακόμα και από κάποιους που υποστηρίζουν την… «ανυπαρξία» του.

Δεν θα μπούμε στην κουβέντα για προστατευμένη ζώνη κλπ κλπ. Δεν είναι αυτό το θέμα μας, έστω και αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε.

Εμείς απλά επισημαίνουμε το θέμα μετά από μηνύματα αναγνωστών μας, αλλά και από προσωπική εμπειρία.

Άλλο ένα από τα οξύμωρα της Ελληνικής Πολιτείας !

Φροντίστε να μη πάθετε κανένα ατύχημα λοιπόν σε αυτόν το δρόμο, γιατί μπορεί να κατηγορηθείτε για «μάχη με το ανύπαρκτο» !

Δείτε ένα Video με την σχεδόν εξάλεπτη διαδρομή απο Ωρεούς προς Τσοκαϊτη...

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.