Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

To κουδούνι χτύπησε σήμερα σε όλα τα σχολεία της χώρας και βέβαια στην περιοχή μας.

Ξεχωριστός ήταν ο Αγιασμός όμως στο Δημοτικό Σχολείο Πευκίου, όπου εκεί έγινε με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδος - Ιστιαίας και βορείων. Σποράδων κ.κ. Χρυσοστόμου και της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κας Λίνας Ευσταθίου – Σπανού. Παρόντες και οι Αντιδήμαρχοι κκ Σπανός, Τσάντζαλος και Τσούτσικας.

Εκτός από τον Αγιασμό πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της νέας αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου. Το Δημοτικό Σχολείο του Πευκίου με την απόκτηση αυτής της αίθουσας έγινε 5θέσιο από 3θέσιο που ήταν μέχρι τώρα.

Με το τέλος του Αγιασμού χαιρέτησαν τους μικρούς μαθητές και τους παρευσικόμενους ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο Διευθυντής του Σχολείου, ο Σχολικός Σύμβουλος και βέβαια η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιότατος κκ Χρυσόστομος, μαζί με την Δήμαρχο Λίνα Ευσταθίου – Σπανού έκοψαν την κορδέλα για την έναρξη της νέας αίθουσας που από αύριο θα δεχθεί τους μικρούς μαθητές, πλήρως εξοπλισμένη, ακόμα και με κλιματιστικά.

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή του άρθρου και πιο κάτω σε Video τον χαιρετισμό του Σεβασμιοτάτου και της Δημάρχου.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.