Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Σήμερα περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων Καμαρίων και Νέου Πύργου.

Ο Πρόεδρος του ΣΚΑΠΑ Αλέκος Τατάκης, μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου αλλά και υπεύθυνου των Super Market ΓΑΛΑΞΙΑΣ στη Βόρεια Εύβοια Βασίλη Καλιόρα, επισκέφθηκαν τα Ειδικά Σχολεία του Δήμου μας και δώρισαν στους μικρούς μαθητές τους Σχολικά Είδη.

Στο Ειδικό Σχολείο Καμαρίων πού φιλοξενεί 10 μαθητές, τα δώρα παρέλαβε ο Δ/ντής του Δαυίδ Κωνσταντινάκης, ενώ στο Ειδικό Σχολείο Νέου Πύργου που φιλοξενεί 4 μαθητές, η Δ/ντρια Γιάννα Γιαννακοπόυλου.

Να αναφέρουμε πως τα σχολικά είδη που έγιναν δώρο στους μικρούς μαθητές των σχολείων, είναι ευγενική παραχώρηση από την οικογένεια Νίκου Καραγιώργου, τον ΣΚΑΠΑ και τα Super Market Γαλαξίας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.