Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Στη χθεσινή Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας εντάχθηκαν οκτώ ( 8 ) νέα έργα που αφορούν το νομό Εύβοιας και έχουν συνολικό προϋπολογισμό 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ανάμεσα σε αυτά τα έργα, αυτά που αφορούν την περιοχή της Βόρειας Ε»ϋβοιας είναι η Συντήρηση του οδικού δικτύου της Βόρειας Εύβοιας, συνολικού προϋπολογισμού 800.000€. Επίσης εντάχθηκε και το έργο που πριν από περίπου ένα μήνα σας παρουσιάσαμε κατ αποκλειστικότητα και έσει να κάνει με την ανάπλαση και διαμόρφωση της πλατείας όπου εκτίθεται το γλυπτό του Ταύρου των Ωρεών, καθώς και η αντικατάσταση του στεγάστρου, συνολικού προϋπολογισμού 150.000€.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κοντζιάς αναφέρει για το έργο στη σελίδα του στο Face Book: «Συνεχίζουμε βήμα βήμα μέχρι την υλοποίηση του έργου»,, ενώ ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης ο Φάνης Σπανός δήλωσε: «Σε ένα ακόμη Περιφερειακό Συμβούλιο αποφασίσαμε την ένταξη πολύ σημαντικών έργων συντήρησης οδικού δικτύου, αλλά και έργων που αφορούν σε αστικές αναπλάσεις τεράστιας αναπτυξιακής και πολιτιστικής αξίας, όπως αυτή της παραλίας Νέας Αρτάκης, της παραλίας Μαρμαρίου, του Αγ. Κωνσταντίνου στα Νέα Στύρα και φυσικά του "Ταύρου" των Ωρεών και του μνημείου πεσόντων στο Μακρυμάλλη. Όμως, θέλω να σταθώ σε κάτι πολύ πιο ξεχωριστό. Εξασφαλίζουμε τρεις νέες ράμπες κολύμβησης για Άτομα με Αναπηρίες, που θα τοποθετηθούν σε παραλίες του Νομού μας. Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε πολλά ακόμη, όμως κάθε βήμα ενάντια στον αποκλεισμό τους, είναι μια μικρή νίκη της κοινωνίας μας».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.