Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Χθες ήταν προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο για τις 18:00 με συνολικά τέσσερα ( 4 ) θέματα ημερήσιας διάταξης.

Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε απαρτία και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν πραγματοποιήθηκε. Να θυμίσουμε πως βάσει του Καλλικρατικού Νόμου, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα με τα ίδια θέματα.

Να πούμε πως από πλευράς πλειψηφίας ήταν παρόντες μόνο οι Ζουπανιώτης, Κούκουζα, Τσάντζαλος, Σπανός, Σελίμης, Τσούτσικας και Αγγελόπουλος.

Ανάμεσα στα τέσσερα θέματα που θα συζητούνταν χθες, ήταν και το θέμα: «Έγκριση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ του Δήμου και του Ελληνικού Δημοσίου-Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού-Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για την πράξη «προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Ωρεών».

Να επισημάνουμε πως στους απόντες Αντιδημάρχους ήταν οι Βογιατζής και Καψοράχης. Δηλαδή ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κυριάκος Βογιατζής, υπεύθυνος της ΔΕ Ωρεών έλειπε από ένα τόσο σημαντικό για την περιοχή του αλλά και για την αθλητική κοινωνία του Δήμου μας.

Αν και συνηθίζεται να λείπουν Αντιδήμαρχοι από τα Δημοτικά Συμβούλια, θα θέλαμε να κάνουμε μια ερώτηση: άραγε υπήρχε κάποιος λόγος συγκεκριμένος για αυτή τη σύμπτωση (ήταν δικαιολογημένος δηλαδή ο κος Βογιατζής) , ή απλά ήταν ένα τυχαίο γεγονός;

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.