Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Για άλλη μια φορά έξω από το Ειρηνοδικείο Ιστιαίας μαζεύτηκαν πολίτες και εμπόδισαν την διενέργεια των τριών πλειστηριασμών που ήταν προγραμματισμένοι.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ήταν παρών για τέταρτη φορά και μάλιστα αν και έβρεχε, συγκεντρώθηκαν περίπου 40 άτομα που βροντοφώναξαν «στο δρόμο, στο δρόμο, να διώξουμε τον τρόμο» & «έξω τα κοράκια, ούστ»ενώ κεντρικό σύθημα ήταν το «Κανένα Σπίστι Σε Χέρια Τραπεζίτη».

Η συμβολαιογράφος κα Μπολόση που παραβρέθηκε στο χώρο για να πραγματοποιήσει πλειστηριασμούς, ενημερώθηκε από τους πολίτες ότι θα τους παρεμποδίσουν. H κα Μπολόση είπε «φοβάμαι πως δεν θα ξαναβρεθούμε εδώ» και ενημέρωσε πως από όσα μαθαίνουν οι συμβολαιογράφοι, οι διαδικασίες αυτές θα φύγουν από τα χέρια τους και υπονόησε πως θα μεταβιβαστούν σε εταιρείες δημοπράτησης, με συνέπεια οι αγώνες που γίνονται να μην έχουν τελικά αποτέλεσμα.

Δείτε Video απο την χθεσινή συγκέντρωση στο Ειρηνοδικείο, αμέσως πιο κάτω

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.