Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Δίχασε το Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε προχθές, η πρόταση του Ηλία Πετσή να ψηφισθεί ευχαριστήριο προς την αρχή της Περιφέρειας.

«Δεν θα ευχαριστήσουμε πρόσωπα αλλά την αρχή της Περιφέρειας» όπως χαρακτηριστικά είπε ο κος Πετσής, για το έργο προϋπολογισμού περίπου 8 εκ. Ευρώ της κατασκευής του οδικού δικτύου Ροβιών – Ηλίων, έργο που υπογράφηκε η σύμβαση για την πραγματοποίηση του.

Επίσης ο κος Πετσής συμπλήρωσε «αυτό το έργο δημιουργεί την μόνιμη και ασφαλή σύνδεση με τη Χαλκίδα για το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού».

Οι απόψεις πραγματικά δίχασαν τους παρευρισκόμενους, μιας και η πρόταση απορρίφθηκε αφού θετικά ψήφισαν 10 παρόντες, αρνητικά 9 και παρόντες ψήφισαν 3.

Βέβαια οφείλουμε να αναφέρουμε πως αν και οι διαφωνίες ήταν αρκετές, οι περισσότεροι (όπως και η κα Δήμαρχος) είπαν προφορικά "ευχαριστώ" στην Περιφέρεια, αλλά αρνήθηκαν να μετουσιωθεί αυτό σε ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να συμπληρώσουμε εδώ πως το θέμα του συγκεκριμένου προβληματικού δρόμου με τις πτώσεις βράχων, έγινε άρθρο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στις 23/10/2017 με τίτλο «Απίστευτο αλλά... ελληνικό: Στην Εύβοια υπάρχει δρόμος με πινακίδα «προχωράτε με δική σας ευθύνη»! και αναφέρει μέσα επίσης «Μπορεί να παραπέμπει σε Αφρική, όπου σε μεγάλο μέρος της ηπείρου οι υποδομές είναι ακόμα υποτυπώδεις, όμως συμβαίνει στην Εύβοια. Στο βόρειο μέρος του νησιού, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που συνδέει τις Ροβιές με τα Ήλια, υπάρχει πινακίδα που προειδοποιεί τους οδηγούς πως... «προχωρούν με δική τους ευθύνη»! Το πρόβλημα είναι οι κατολισθήσεις που συμβαίνουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του δρόμου και οι οποίες μέχρι σήμερα δεν είχαν γίνει αντικείμενο ενδιαφέροντος από την πολιτεία, ώστε να γίνει δυνατόν να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Πλέον πάντως, έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση και αναβάθμιση του συγκεκριμένου δρόμου, καθώς υπογράφηκε η σχετικά σύμβαση από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη. Το συγκεκριμένο έργο έχει ως βασικό στόχο να αποκαταστήσει την ασφαλή διέλευση κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής με παρεμβάσεις, προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ, που περιλαμβάνουν κατασκευές στεγάστρου και τοιχίων κατά μήκος της διαδρομής.»

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.