Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Σήμερα, λίγο μετα τις 13.30 ο Yφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τη Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, Ελένη Ευσταθίου, για την προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Ωρεών.

(ο Γιώργος Βασιλειάδης ανέλαβε στις 5 Νοεμβρίου 2016 το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού αρμόδιος για τον Αθλητισμό μετά τον ανασχηματισμό στην κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα Σεπτεμβρίου 2015,αντικαθιστώντας τον προκάτοχό του, τον Σταύρο Κοντονή).

Ο ΔΙΑΥΛΟΣ News επικοινώνησε με τον Νίκο Μαυρούστικο, Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Ωρεών ο οποίος μας είπε πως είναι ενήμερος για τη συνάντηση της Δημάρχου με τον Υφυπουργό ( γύρω στις 13.30). Ο κος Μαυρούστικος μας δήλωσε πως «είναι θετική αυτή η εξέλιξη και θα περιμένουμε τις εξελίξεις».

-----

Διαβάστε την είδησ και απο το Sport24.gr, απο όπου και η φωτογραφία

«Συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο Ωρεών με πρωτοβουλία Βασιλειάδη

Ο Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τη Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, Ελένη Ευσταθίου, για την προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Ωρεών.

O Yφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υπέγραψε σήμερα (30/10) προγραμματική σύμβαση με τη Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, Ελένη Ευσταθίου, παρουσία των βουλευτών του Νομού Ευβοίας, Ζωής Λιβανίου και Αναστάσιου Πρατσόλη, για την προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Ωρεών.»

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.