Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Στην αίθουσα Πολιτισμού του Λυκείου Ιστιαίας, ο Σύλλογος Γυναικών Ιστιαίας ργάνωσε την παρουσίαση του βιβλίου της Ασημίνας Ντέλιου «Γλώσσα με άρωμα Βόρειας Εύβοιας».

Η Άννα Καλέμη είχε την παρουσίαση της εκδήλωσης και η φιλόλογος Μαρία Τρίγκα ανέλαβε να μας «συστήσει» το πόνημα της Ασημίνας Ντέλιου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κοντζιάς και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου Σπανού, ενώ υπήρξε και μήνυμα του Μητροπολίτη Χαλκίδος και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομου το οποίο μετέφερε στους παρευρισκόμενους ο πατέρας Γεώργιος Χαιρόπουλος, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη.

Ακολουθούν Video με αποσπάσματα απο την βραδιά, ενω το φωτορεπορτάζ μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή του άρθρου.

Δείτε την έναρξη της εκδήλωσης απο την Άννα Καλέμη (αποσπάσματα)

Η φιλόλογος κα Ελένη Τρίγκα παρουσιάζει το βιβλίο (αποσπάσματα)

Δείτε τον χαιρτετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κοντζιά

Η κα Τρίγκα μας "συστήνει" την Ασημίνα Ντέλιου (αποσπάσματα)

Δείτε τις διηγήσεις των υπεριλήκων (αποσπάσματα)

Δείτε το θεατρικό δρώμενο που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση (αποσπάσματα)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.